Efter ett något tuffare 2020 när det gällde efterfrågan på våra tjänster så har vi på senare tid märkt en stor ökning av förfrågningar samt ett större behov av våra digitala tjänster vilket medfört att våra utvecklare har gått på högvarv för att kunna möta denna växande efterfrågan. Därför har vi nu börjat rekrytera nya talanger som vi hoppas kommer ge oss ett kraftigt understöd i vår utveckling framåt.

Vårt senaste tillskott heter Dzmitry Dudov. Dzmitry har några års erfarenhet inom systemutveckling och kommer arbeta både som applikationskonsult och systemutvecklare.

“Selfpoint har växt jättesnabbt den senaste tiden. Jag är här för att hjälpa till att lösa de flesta ärende och problem som kan dyka upp hos våra kunder. Jag tycker om att ständigt utvecklas som systemutvecklare och att dela med mig av mina tankar och erfarenheter är jätteviktig för mig. Därför tycker jag om att arbeta med problemlösning som hjälper andra verksamheter framåt. ” säger Dzmitry och fortsätter:

“Jag sökte efter ett jobb som passar min högskoleutbildning och ville inte jobba på ett för stort bolag. Har alltid haft positiva känslor till lite mindre företag eftersom där byggs en mer familjär stämning. Det som också lockar är att få vara med och bygga upp samt utveckla ett bolag. ”

Selfpoint välkomnar Dzmitry Dudov till Selfpoint Sverige AB och vi hoppas på ett långt och gynnsamt samarbete tillsammans!

Bästa hälsningar,

Selfpoint Sverige AB