Säg hej till Joachim vår nya Applikationskonsult.

Joachim är vår härliga Växssjöare som blev blev Uppsalabo. Tidigare har han jobbat som Webbmaster i Knivsta kommun och bland annat byggt e-tjänster för dem. Innan dess jobbade han med webb och kommunikation på Linköpings Universitet. Dessutom är Joachim en riktig mästare på kontorsbus som tex. som när han efter förra kontorets sommarsemester lurade alla att dom fått nya röststyrka kaffemaskiner!

Som tur är kör vi hederligt bryggkaffe här på kontoret, så oss lura han inte. Då Joachim sitter i Uppsala/Stockholm har vi ännu inte fått ta del av hans påhittighet men han lyckas via telefon och mejl sprida en rejäl dos glädje till alla oss kollegor här nere i Skåne.

Hej Joachim ! Berätta om din roll på Selfpoint?

Just nu sitter jag mycket i service desken. Jag ska även åka ut till kunder och hjälpa dem att bygga e-tjänster och hålla utbildningar framöver.

Vad gjorde du innan du började här?

Jag jobbade på Knivsta kommun med webb och med att bygga e-tjänster i just Selfpoint

På kontoret har vi många fotbolls entusiaster, är det ett intresse du delar?

Lite, kollar gärna när landslaget spelar, ska bli kul med EM i sommar. Annars är jag mer en hockeytok :)

Du är ju vår första anställda uppe i Uppsala/Stockholm området .Hur är det att jobba på distans från övriga teamet?

Tycker det har fungerat bra. Känns inte som så långt bort från Malmö med alla tekniska lösningar som finns. Går snabbt och lätt att hålla kontakt med alla i Malmö.

Vad gör du helst på fritiden?

Leker med vår hund. Sen gillar jag att skapa sportappar, spela tv-spel, och kolla på hockey. Är även en stor tv-serienörd.