Versionshantering i The Selfpoint Wiki

Vi på Selfpoint arbetar kontinuerligt med förbättringar, uppdateringar och att se till så att allting fungerar som det ska. Det innebär bland annat att vi gör deployer med nya versioner av Selfpoint med jämna mellanrum.

Naturligtvis vill våra kunder veta vad som är nytt i de nya versionerna och därför har vi skapat en plats där vi visar just detta. Sedan vecka 42 hittar du Versionshantering i vänstermenyn i The Selfpoint Wiki, där vi listar alla nya versioner och vad de innehåller.

Versionshanteringen är uppdelad i flera rubriker:

  • Generella rättningar.
  • Tillägg och nya funktioner.
  • Kundspecifika rättningar.

Under varje rubrik finns nyheter och ändringar som slår igenom automatiskt, samt eventuella nyheter och ändringar som kräver konfiguration. Är ni intresserade utav de sistnämnda kontaktar ni Selfpoint så konfigurerar vi det till er.

Versionshanteringen ser likadan ut för alla. Det innebär att de kundspecifika rättningar kommer att vara synliga för alla kunder. Vi tycker att det är viktigt att vara transparenta på det sättet så att alla kunder kan se vad som händer i verktyget, eftersom många kunder kan ha samma behov eller inspireras av varandra.

Nya versioner kan komma upp till 2 gånger i veckan, så för att hålla dig uppdaterad kan du gå in och titta regelbundet.

Exempel på hur Versionshantering kan se ut: