top of page

En flexibel low-code plattform som löser era behov av digitalisering och automatisering

Världen förändras och det gör också verktygen som används för att hantera den.

Att skapa digitala tjänster med low-code gör att du kan minska utvecklingskostnader och tid avsevärt, så att du kan leverera affärslösningar snabbare. Det är den perfekta miljön för automatiserade processer och agila arbetsflöden. Du kan snabbt omvandla idéer till applikationer och ändra riktning allteftersom din verksamhets behov utvecklas.

Low-code kommer att förändra framtiden för arbetet och våra samhällen som helhet. Företag över hela världen använder nya digitala vertktyg för att återuppfinna sig själva, öka produktiviteten och göra sitt arbete mer effektivt. Det är därför du bör anamma low-code nu.

Selfpoints Low-Code plattform

 

Vår plattform bygger på standardkomponenter som ger en stor flexibilitet och skalbarhet samt ger möjligt för vem som helst, oavsett teknisk erfarenhet att snabbt digitalisera och automatisera sina tjänster och arbetssätt. Med vårt ärendehanteringssystem kan ni enkelt spara både tid och effektivisera era tjänster.

Varför välja vår Low-Code plattform?

 

Vår plattform passar alla verksamheter som vill ha ett system som stödjer processer och behov. Lösningen passar bra för dem som vill ha en kort startsträcka och inte vill utveckla en helt ny lösning själva. Plattformen passar bra till verksamheter som vet att deras behov kommer att förändras över tid. Det är enkelt och smidigt att både göra tillägg och förändringar i plattformen.

Vad innebär Low-Code?

 

Low-Code innebär att det går att skapa appar eller automatiska flöden med endast lite eller ingen kod. Selfpoint använder vår egen Low-Code plattform för att bygga smarta systemlösningar och e-tjänster.

Low code
Low code

Fördelar med en Low-Code plattform:

Lätt att integrera

Färdiga integrationskomponenter finns till de flesta verksamhetssystem och webbplatser.

Anpassningsbart

Med vår plattform kan man enkelt skräddarsy applikationer och tjänster utifrån de behov som finns.

Webbaserat

Vår plattform är helt webbaserad och är anpassade för alla typer av enheter (surfplatta, mobil och dator). Välj om ni vill ha lösningen i molnet eller på plats hos er bakom en brandvägg.

Automatiserat

Med vår plattform kan ni automatisera manuella processer som medför stor tidsbesparing och minskar onödig manuell administration.

"Framtidssäkra verksamheten genom att digitalisera era verksamhetsprocesser

 

Ta fram skräddarsydda processer i ett användarvänligt grafiskt gränssnitt och
modellera dem oavsett teknisk erfarenhet"

bottom of page