Plattformen kommer underlätta byggandet av högkvalitativa digitala tjänster.

Nu är vår nya digitaliseringsplattform äntligen ute på marknaden. Vi är i sluttampen av de första implementationerna hos kunder vilket är en stor händelse för oss på Selfpoint. Under 6 år har vi slipat, uppgraderat och byggt vidare på vår ursprungliga plattform vilket placerar oss längst fram i utvecklingen inom detta segment.

– Vår nya digitaliseringsplattform är en low-code plattform som i kombination med vår nya modul med stöd för processkartläggning gör plattformen till en komplett framtidssäkrad och modern produkt. Vi kan nu erbjuda den mest avancerade tekniken utifrån våra samlade kunskaper och erfarenheter, säger Mathias Hansson, CTO på Selfpoint Sverige AB.

Digitala tjänster kan exempelvis innehålla automatisering av processer, modellering av verksamhetsprocesser, kundserviceportaler och integrationer till bakomliggande system.

– Vi ser fram emot att visa upp vår nya plattform för alla som kan vara intresserade av ett nytt verktyg för att fortsätta sitt arbete med digitalisering, säger Kristian Lindsjö, CEO på Selfpoint.

Kontakta gärna kristian.lindsjo@selfpoint.se för mer information eller för en demo!

Bästa hälsningar,
Selfpoint Sverige AB