Sedan 2017 har vi haft kunder i Uppland och det senaste året har vi fått kunder även i Mälardalen och i Stockholm. När vi nu rekryterat säljchef till Selfpoint såg vi det därför som en fördel att denne är baserad i Stockholm. Dock innebär tjänsten ett ansvar för försäljningen av digitala lösningar runt om i Sverige.

Vi presenterar härmed vår nya försäljningschef Jonas Pettersson som har en gedigen erfarenhet inom försäljning och marknadsföring. Jonas kommer närmast från Sokigo där han arbetat med försäljning av deras e-tjänsteplattform Abou.

“Jag hoppas mitt sätt att vara som chef, säljare och människa skall smitta av sig och bidra med ytterligare kunskap, driv och resultat i form av fler antal kunder och säljare. Jag är en framåt och positiv person som älskar försäljning och ha kontakt med människor på olika sätt, ett drömjobb, lyx och ära helt enkelt!” säger Jonas Pettersson och fortsätter:

“Selfpoint är ett fantastiskt företag med drivna och erfarna medarbetare med en hög teknisk kunskap som gör skillnad. Selfpoint har idag den mest tekniskt moderna e-tjänsteplattformen i Sverige och kommer att växa kraftigt framöver, och jag vill vara med och bidra på den resan.”

Tillsammans med Jonas kommer vi på Selfpoint kunna digitalisera Sverige i en snabbare, tryggare och effektivare takt. Med en hög kompetens och bred erfarenhet har Jonas också ett starkt driv att göra skillnad i vår verksamhet vilket välkomnas varmt.

Som avslutande fråga till vår nya säljchef undrar vi vad Selfpoint kan förvänta sig av hans insats och svarar:

“Att de får en person som alltid vill göra skillnad, som jobbar hårt och som älskar sitt jobb.”

Vi hälsar Jonas Pettersson stort hjärtligt välkommen och ser med glädje framemot ett långt gynnsamt samarbete.

Bästa hälsningar,

Selfpoint Sverige AB