Nya talanger ansluter sig!Oscar Ahlm

Vår plattform är under ständig utveckling och vi har rekryterat nya talanger som kan bidra till att utvecklingsarbetet fortsätter framåt. Vårt senaste tillskott i utvecklingsteamet heter Oscar Ahlm. Oscar arbetar till en början hos oss på halvtid eftersom han samtidigt studerar till systemutvecklare på Malmö Universitet.

– En av Selfpoints styrkor är att de arbetar nära kunden vilket gör att jag får regelbunden feedback på det jag gör vilket hjälper både mig och företaget att utvecklas. Mina arbetsuppgifter blir att jobba med olika förbättringar samt utveckla nya funktioner som efterfrågas till plattformen. Det som lockade särskilt med Selfpoint var möjligheten att jobba med de verktyg jag lärt mig från min utbildning och att få jobba med både frontend och backend, säger Oscar.

På Selfpoint kommer Oscar få använda sina kunskaper på bästa sätt och tillsammans med sina kollegor kommer han vara med och arbeta vidare med en av de ledande digitaliseringsplattformarna på marknaden. Vi hälsar Oscar hjärtligt välkommen till oss på Selfpoint och ser fram emot ett gynnsamt samarbete!

Bästa hälsningar,

Selfpoint Sverige AB