Säg hej till Nina, vår nya digitala marknadsförare

Även om Nina är en fena på det digitala, har hon en bakgrund som är mer rotad i naturen. Hon har nämligen tävlat både med häst och hund i flera år och är utbildad vildmarksguide. Idag bor hon deltid på Malta och pendlar mellan det lite kyligare livet i Lund och soliga dagar på den lilla ön i medelhavet.

Efter många år inom sälj insåg hon att det var förändringsarbete inom företag och organisationer som inspirerade henne. Hon läste därför organisationssociologi på Lunds universitet och till content manager på Malmö YH. Under sina studier har hon jobbad inom olika startup och även drivit sin egna podcast. I november tog Nina sin examen och nu väntar nya äventyr för henne här hos oss på Selfpoint.

På vilket sätt kommer vi märka av dig i din roll hos Selfpoint?

Förhoppningsvis kommer det synas genom ännu mer värdeskapande content i våra kanaler. Vi har massor av häftiga tjänster som verkligen kan göra skillnad för bolag genom digital transformation och vi måste bli bättre på att pratas om just det.

Vad var det som lockade med Startup under studierna?

Att ha fått möjligheten att jobba inom startup världen och dessutom i Malmö som har en väldigt stark innovationsanda har både varit utvecklande och givande. Jag har fått använda min bredda kunskapsbas vilket jag verkligen uppskattat. Nu kändes det helt rätt att ta steget vidare till ett ungt men ändå väletablerat bolag som Selfpoint.

Vad gör du helst på fritiden?

Jag har en son på 4år så mycket tid går till honom.  Sen spenderas en hel del tid ute i naturen, det är ett bra sätt för mig att ladda upp med ny energi och finna inspiration.

Vad är det bästa med att jobba på Selfpoint?

För mig som har en lite annorlunda boende situation måste jag ändå säga att flexibiliteten som vi har inom bolaget är det bästa. Jag har möjlighet att jobba på distans vilket gör livet betydligt enklare för vår familj.

Vad är största skillnaden mellan vardagen i Lund vs Malta?

Hemma i Sverige funkar allt som det ska, livet är mer logiskt på många sätt och allt som rör infrastruktur funkar utan problem. På Malta är det inte riktigt likadant. Min sambo som bott där 8år skrattar ofta åt mig när jag blir frustrerad över småsaker som typ deras sopsortering. Samtidigt är det ett väldigt enkelt liv med härligt väder och väldigt lite stress. För mig är en kombination av båda världarna det ultimata.